BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Търси се най-красивата и успешна омъжена бургазлийка

Заповчат катстингите за „Мисис Бургас“ 2020, съобщават организаторите на престижния конкурс. В последните години надпреварата за най-красивата и успешна омъжена бургазлийка се превърна в уникално модно събитие, което показва дамите в различна светлина.

Тази година конкурсът „Мисис Бургас“ празнува и 5-годишен юбилей, а организаторите са подготвили много изненади за публиката.

В конкурса „Мисис Бургас“ 2020 могат да се запишат всички семейни жени с професия и желание да се впуснат в ново предизвикателство. Уверените в себе си дами могат да се запишат за участие на следния e-mail: mrsburgas@gmail.com , както и в страницата на „Мисис Бургас“ във фейсбук.

Кандидатките е задължително да изпратят своите имена, години, височина, снимка в цял ръст и портретна снимка, кратка информация за себе си, както и актуален телефон за обратна връзка.

Лице на конкурса, който ще се проведе през месец април, е миналогодишната победителка Мариана Атертон.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!