BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Убийство в Карнобатско! Мъж е намушкан смъртоносно след алкохолен запой

Убийство е извършено в карнобатското село Церковски, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Бургас.

83-годишен местен жител съобщил в събота около 07.50 ч. в Районно управление – Карнобат, че на поляна в югоизточния край на селото открил тялото на свой 65-годишен съселянин. При извършения първоначален оглед полицейските служители открили прободна рана в дясната част на тялото на мъжа, както и следи от кръв по дрехите му.

Полицията реагирала бързо и задържала за 24 часа извършителя на жестокото престъпление – 71-годишен мъж от същото село, осъждан многократно за телесни повреди и опит за убийство.

При разследването станало ясно, че предишната вечер задържаният заедно с жертвата употребили алкохол, като се черпили в дома на 71-годишния мъж. При извършения в къщата оглед е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено убийството.

Извършени са множество процесуално-следствени действия и са назначени различни експертизи. Причините за извършеното престъпление са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство и наблюдение на Окръжна прокуратура – Бургас.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!