BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Усмивки, детски рисунки и празнична музика изпълниха двора на детска градина „Звездица“

Усмивки, детски рисунки и празнична музика. Дворът на детска градина „Звездица“ в Бургас се изпълни с живот и радостни емоции за първи път от извънредното положение насам. Оградата на градината е украсена с рисунките на нейните възпитаници.

Цветни, пъстри и усмихнати, те караха хората, които минават покрай забавачката да спрат и да разгледат празничната изложба. Най-нетърпеливите деца пък не пропуснаха да дойдат до градината, за да подарят цветя за празника на своите учители.

От утре ЦДГ „Звездица“ отваря врати. Децата там ще бъдат по 16 в група, а учителите и възпитателите нямат търпение да се срещнат отново с тях, разказа директорът Росица Кралева.

Дворът вече е подреден и за всяка една от групите има обособено място. „Разделихме пространствата с цветни флагчета, защото искаме да има настроение и децата да възприемат всичко като игра, а не като ограничение“, обясни директор Кралева. На 26 май тук ще се завърнат малко по-малко от половината деца.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!