BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Хороскоп за 6 април

+

Овен

Овенът има емоционално труден ден. Може би някой ще разкъса стара душевна рана, или ще го засегне с недобронамерена, дори при общуване с приятели и семейството. Хороскопът съветва Овен да не приема това, което се случва твърде близо до сърцето. Опитайте се да не се притеснявате за това, на което не можете да повлияете, и не приемайте за чиста монета казаното. Днес Овенът трябва да се ограничи в общуването, това ще помогне да се предпази от негативни влияния.

Телец

Телецът е уязвим и подозрителен. Той е готов да подозира всички около него за лошо отношение към себе си и може да види враждебност там, където изобщо я няма. Хороскопът предупреждава Телеца да слуша музика и да чете сантиментална литература. Може би дори рекламата с котенца в този ден е опасна: нервите ви ще искрят като при късо съединение, така че всякакви сълзи, дори от умиление, могат да доведат до взрив. От съображения за сигурност Телецът трябва да облече бронята на цинизма и да не се поддава на провокации.

Близнаци

Близнаците ще решават сърдечни въпроси или ще преживяват за съдбата на любим човек. Потопени в емоции, Близнаците през този ден рискуват да бъдат разсеяни и невнимателни, което може да повлияе негативно на резултатите. Въпреки това, не се срамувайте да показвате емоции. Хороскопът ви казва: днес Близнаците трябва да отделят време за общуване с човека, за когото мисли: обадете се на някой, за когото се тревожите!

Рак

 Днес Ракът може да изпита емоции, които ще трябва да крие от другите, в противен случай може да навреди на нечии чувства или да се постави в неблагоприятна светлина. По принцип всяка комуникация в този ден ще е затруднена, така че хороскопът съветва да намалят контактите до минимум. Отделете повече време за домашните си, но не обсъждайте с тях глобалните проблеми на цивилизацията – по-скоро говорете за вашата любов. И най-важното – стойте чата по-малко.

Лъв

Хороскопът на Лъв за днес му предлага да се концентрира върху вътрешния си свят и да започне да възстановява изгубеното духовно равновесие. В този ден Лъвът може да се почувства самотен, поради което хороскопът му предлага днес да бъде малко егоист, да слуша собствените си желания и да прави само това, което иска. Разходете се по любимите си сайтове, легнете в ароматната пяна за баня, хапнете вкусни бисквитки и можете да се почувствате наистина щастливи, въпреки всичко!

Дева

Днес е чудесен ден за самообразование, което дава на Девата невероятен баланс Хороскопът предлага да не губите потенциал, вземете учебник, или поне потърсете интересна и подходяща информация в Интернет. Едно пътуване до страната на знанието ще помогне на Девата да получи ценна информация, която ще бъде полезна в близко бъдеще. Девата се интересува повече от утрешния ден, отколкото да гледа най-вълнуващия блокбастър!

Везни

Не се разстройвайте от дреболии. Днес влиянието на положителните тенденции преобладава, дори ако в началото изглежда, че това не е така. Много полезна е способността ви да забелязвате малки неща, да навлизате в подробности. Благодарение на него вие правите правилните изводи, където другите биха сбъркали, и постигате отлични резултати.

Появяват се нови планове за работа и творчество, заедно с тях идват ентусиазъм и оптимизъм. Вечерта е идеална за общуване с хора с единомислие. Когато обсъждате идеи, вие се вдъхновявате взаимно.

Скорпион

Активни и енергични сте, стараете се да не губите нито минута. Това ви дава шанс да изпревари конкурентите или да спечели превес в борбата, която наскоро ви е отнела много усилия. Възможни са успешни съвпадения. Опитвате се да извлечете максимума от тях; житейският ви опит много ви помага.

Ярко се проявяват лидерските ви качества, лесно можете да заплените другите с идеите си, да ги вдъхновите. Възможно е някой да се влюби във вас от пръв поглед, но едва ли ще бъде взаимно. Малко по-късно обаче чувството за реакция може да се събуди, така че началото на романтична история все още е възможно.

Стрелец

Настройте се философски. Спокойното ви отношение към това, което се случва наоколо, ви дава шанс да направите промяна към по-добро. Но притесненията от дреболии само ви пречат да продължите напред. До края на деня ще свършите важни задачи, с които преди не сте могли да се справите. Възможно е хора, от които не сте очаквали нещо подобно, да помогнат.

Някои представители на знака в този ден ще разберат, че е време да направят корекции в плановете си за бъдещето. Възможно е ваши познати да помогнат за завладяването на нови професионални върхове.

Козирог

Началото на деня ще бъде приятно. Възможни са добри новини, малки изненади и подаръци. Намирате причини за радост и развеселявате другите. Ще имате възможност да зарадвате близките си с изненади, ще бъде приятно да изненадате онези, на които им липсват ярки впечатления.

Следобедът ще бъде посветен на познати занимания. Малко вероятно е те да ви се сторят особено досадни и скучни, но все пак ще има моменти, когато искате да се разсеете. Чатът с приятели винаги развеселява.

Водолей

Плодотворен ден. Много сте решителни, не спирайте пред препятствията, не се страхувайте да влезете в битка със силен враг. Ентусиазмът, с който се захващате за бизнес, е по вкуса на другите. Със сигурност мнозина ще искат да ви помогнат с изпълнението на плана или просто да ви опознаят по-добре.

Не е изключено началото на романтична история, които ще ви поднесат много приятни изненади. Много Водолеи ще променят мнението си за живота, ще разберат, че са сбъркали в оценката си за хора и събития. Такива представители на знака ще имат шанс да оправят много проблеми.

Риби

Началото на деня ще бъде нервно и забързано. По това време не се изключват спорове за дреболии, някои досадни инциденти. Не се притеснявате особено за случващото се, осъзнавайки, че скоро ситуацията ще се промени към по-добро, всичко ще се получи. И тук интуицията не ви проваля. Всъщност влиянието на положителните тенденции се увеличава с всеки час, втората половина на деня е плодотворна.

Ще имате възможност да се върнете към интересен случай, който трябваше да бъде отложен за дълго. Сега ще разберете, че сте буквално на една крачка от желания резултат, и ще направите всичко възможно, за да го постигнете.

Източник: horo.mail.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!