BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ако бургаски фирми искат да работят с Казахстан, включете се във форума

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) и нейният казахстански партньор – Фондът за развитие на предприемачеството (DAMU), организират съвместно на 17 март 2021 г. онлайн бизнес форум. Ще се търсят допирните точки при възможностите за двустранно търговско и инвестиционно сътрудничество.

Събитието ще се проведе под егидата на Експортен хъб България. Целта е да бъдат активизирани търговско-икономическите отношения между България и Казахстан и да се разкрият нови възможности за търговско и производствено взаимодействие.

Представителите на българския бизнес ще имат възможност да осъществят преки контакти с потенциални партньори от Казахстан. Поканени за участие в онлайн бизнес форум са български фирми от следните сектори на икономиката: транспорт и логистика, селско стопанство и хранително-вкусови технологии, туризъм, геологопроучвателна дейност, възобновяеми енергийни източници (ВЕИ), фармация, медицина и др. Работен език на срещата – английски.

Желаещите да се включат в събитието следва да се регистрират на следния линк – https://forms.gle/cApzKc7TxJdKs6hx5  – най-късно до 25.02.2021 г.

След регистрация всички участници ще получат проект на програма, код за достъп до онлайн платформата, на която ще се проведе форумът, и актуален списък на казахските фирми до 2 дни преди събитието. Допълнителна информация бихте могли да получите на: https://www.sme.government.bg/?p=53285.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!