BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бизнес инкубатор – Бургас в помощ на бизнеса по проекта за ИКТ решения и киберсигурност в малки и средни предприятия

Бизнес инкубатор – Бургас отново се включва с предоставяне на методическа помощ и съдействие при попълване на заявления, свързани с подаване на проектни предложения по отворените процедури, насочени към малки и средни предприятия.

За обявената от Министерството на иновациите и растежа (МИР) процедура за подбор на предложения за изпълнение на инвестиции от крайни получатели BG-RRP-3.005 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия” по линия на Националния план за възстановяване и устойчивост, бургаските фирми могат да отправят запитвания на електронната поща: [email protected] и на тел. 0879017664.

Предприятията могат да кандидатстват за въвеждане на ИКТ услуги и решения за дигитален маркетинг, платформи, уебсайтове, както и решения за оптимизиране на управленските, производствените и логистичните процеси, както и за създаване на киберсигурност, като минималният размер на безвъзмездното финансиране за предприятие е 3000 лв., а максималният размер е 20 000 лв.

Условията за кандидатстване са публикувани на следния линк: https://eumis2020.government.bg/bg/s/Procedure/Info/23bfcad1-8c41-4944-a325-d36af135ceac

Подаването на предложенията се извършва изцяло по електронен път, чрез системата ИСМ-ИСУН 2020, единствено с използването на валиден квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез модула „Е-кандидатстване“.

Краен срок за подаване на проектни предложения: 16:30 часа на 19.12.2022 г.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!