BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„БСП за България“ представи програмата на коалицията в Созопол

Коалиция „БСП  за България“ представи в Созопол листата си с кандидати за народни представители за 2- ри МИР – Бургас, съобщиха от пресцентъра на партията.

„Мисля, че е възможно и че е напълно нормално Коалиция „БСП  за България“ да бъде първа политическа сила в Созопол на предстоящите избори. Ще направим всичко възможно това да се случи. Аз съм оптимист и за резултатите като цяло в България. Не вярвайте на всичко онова, което пишат като социология. Има страшно много скрит вот“. Това заяви пред жителите на морския град водачът на листата инж. Петър Кънев.

„Излезте, гласувайте, подкрепете ни, за да получите нещо ново и различно в живота“, призова от своя страна Тодор Байчев.

„Благодаря, че споделяме заедно идеите, които имаме. Уверявам Ви, че хората, с които се срещаме до тук, са решени и готови да вървят към промяна. Сигурна съм, че и Вие мислите по този начин. Това, което зависи от мен, ще го направя. С професионалния и житейски опит, който имам. Очаквам да работим заедно“, каза проф. Юлия Йоргова.

„Смятам, че страната ни е в много тежка криза – демографска, икономическа, духовна. Причините за това са ясни за всеки един от нас, последствията също. Вярвам, че ще дадем израз на натрупаната обществена нетърпимост. Всеки един от нас трябва да се опита да бъде полезен по какъвто и да е начин. Трябва да инициираме промяна, да бъдем активни, да гласуваме и да мотивираме всички около нас. Българи сме. Искам децата ни да продължат да живеят тук“, категорична бе в изказването си Андреана Премянова-Янкова.

По време на срещата присъстващите бяха запознати с основните акценти от програмата на коалицията.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!