BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте кои са първите пролетни активности на бургаския БулевАрт

Община Бургас създаде преди няколко години инициативата БулевАрт – Мрежа на сетивата, която обединява частния бизнес с творческите индустрии. Тя се развива успешно и партньорите в нея много помагат за това градът да е интересен и интелигентен.

„Мрежа на сетивата“ е всъщност маршрут с любими места в Бургас. Ето няколко интересни събития, организирани от партньорите в инициативата БулевАрт през първия пролетен месец на 2021 година:

Art Gallery Nesi

10 март – Христо Керин – изложба  графика

30 март – Диана Брешкова – изложба живопис

ЕнотекаWine&Friends

4 март – от 18:30 ч. – Рисуване и вино

Предварително записване в #ЕнотекаWine&Friends – всеки ден от 4 март нататък – от 9:00 до 21:00 часа. Местата са ограничени!

Училище Френе́

* Нов тримесечен курс стартира във Френе. Нарича се „ТЕАТРАЛНА ТРУПА“.

Това е курс за деца от 6 до 12 години, които желаят да упражняват талантите и уменията си в един приятен и взаимен процес, да участват в подготовката на представление. Курсът стартира на 2 март (вторник), от 17:30 до 19:00 ч.

* Курс “Архитектура и дизайн за деца”

От 7 март – всяка неделя от 10:00 ч. за деца от 6 до 8 г., и от 12:00 ч. за деца от 9 до 12 г. Курсът за деца от 6 до 12 години развива пространствено и конструктивно мислене и предлага нов поглед към околната среда, информация за използване и взаимодействие със заобикалящите структури.

* МУЗИКА ЗА ДЕЦА

Стартира на 10 март – от 17:30 до 19:00 ч. Тримесечен курс за деца от 6 до 12 години. Той е за деца, които имат афинитет към музиката – обичат да я слушат, да пеят, свирят на някакъв инструмент или обичат да танцуват.

Сцена БулевАРТ

Музикални изпълнения на откритата сцена срещу Часовника с Илиян и Дилян Дянкови.

Мечтайте и измисляте интересни идеи, докато чакаме нормализиране на обстановката след К-19. Защото вярваме, че ни предстоят много дни, изпълнени с време и събития за приятелите, с изкуство, музика, танци и вкусна храна.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!