BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Айтос се провежда обществено обсъждане как да се обезопаси „отсечката на смъртта“

В Айтос се провежда общесвено обсъждане как да се обезопаси „отсечката на смъртта“, където животът си загубиха млад баща и двете му деца, а 17- годишен ученик беше ранен. Експрети от Института по пътна безопасност са изготвили нова организация на движението в този участък.

Според местните за един месец нищо съществено не е напавено, за да се предотвратят бъдещи инциденти. Единствено се наблюдава засилено полицейско присъствие и пътен знак, който забранява преминаването на тежки товарни автомобили над 12 тона.

От МВР Бургас съобщиха, че вече е поставена кутията за стационарна камера за контрол на скоростта и до дни тя ще заработи. „За този един месец са проверени над 300 товарни автомобила и са съставени 20 акта за претоварване“, съобщи комисар Неделчо Рачев- шеф на „Охранителна полиция“.

Жителите на Айтос настояват за кръгово кръстовище на мястото на инцидента.

В 19 часа е предвиден мирен протест в памет на загиналато семейство, с който ще бъде отбелязан един месец от инцидента.

Очаквайте подробности!

The post В Айтос се провежда обществено обсъждане как да се обезопаси „отсечката на смъртта“ appeared first on zonaburgas.bg.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!