BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Българово организират конкурс, посветен на Световния ден на водата

В Българово за осма поред година Световният ден на водата ще бъде отбелязан с интересен конкурс. Той се организира съвместно от Кметство Българово, Читалище „Съгласие – 1905“ и училище „Васил Левски“ – гр. Българово. Участниците ще имат възможността да демонстрират своето въображение и талант по темата „Красотата на водата“ в две категории:

                1. Рисунка и фотография.

                2. Кратко стихотворение.

                Рисунките, снимките и стихотворенията трябва да представят красотата на водата, видяна от съответния автор.

                Желанието на организаторите е темата за водата и екологията да провокира интересни творчески хрумвания и оригиналното им пресъздаване в темата на конкурса.

За участието в конкурса няма ограничения във възраст, пол и населено място. По традиция организаторите са подготвили награди и подаръци за всички автори.

Оценяването на най-добрите работи ще бъде направено от жури, с председател известният художник и фотограф от град Българово Галин Комитов.

За контакти и въпроси :

Галина Рускова – 0895776762

Нели Станкова – 0892963392

Йордан Йорданов – 0887946363

Участниците може да изпращат своите работи до 18 март 2021 година на адрес: 8110 гр. Българово, община Бургас, ул. „Първи май” № 1, Читалище „Съгласие 1905”. При изпращането на материалите за участие в конкурса авторите трябва да напишат трите си имена, телефон, населено място и училище.                                           

На 21 март от 11:00 часа организатори и участници ще открият изложбата с изпратените произведения, която ще се състои в големия салон на Читалище „Съгласие – 1905” – Българово.

Отбелязването на Световния ден на водата 2021 в град Българово ще се проведе под патронажа на Весна Балтина – заместник-кмет по стратегическо развитие и екология, дигитализация и адаптация към промените на климата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!