BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Георги Манев прости на тези, които го нарекоха убиецът на Странджа

В негова защита мигновено се обявиха народни певци, културни дейци, общественици и земеделци от района на Странджа

Кандидат-депутат от Бургас поиска на Сирни Заговезни прошка от тези, които го нарекоха „Убиецът на Странджа”. От няколко дни на различни точки в града са разлепени плакати с лика на бургаския бизнесмен и меценат Георги Манев.

На тях пише: „За този мошеник ли ще гласувате? Убиецът на Странджа”. Манев е лидер на партия Средна европейска класа /СЕК/ и е част от листата на ВМРО за предстоящите избори.

Защо авторите на написаното наричат така Манев, не става ясно. В негова защита мигновено се обявиха народни певци, културни дейци, общественици и земеделци от района на Странджа.

Всички те единодушно обявиха колко голям и значим е за региона Манев. Разказаха как е помагал в тежки моменти.

„Здравейте, скъпи приятели! На Сирни Заговезни на всички мои приятели искам прошка! На тези, които се изгавриха с мен, аз им прощавам!”, обяви Манев в края на видеото.

Кандидатът за народен представител е повече от 16 години в политиката. Няколко мандата беше общински съветник в местния парламент.  

От доста време той е основен спонсор на популярния фестивал за народна носия в Жеравна. Манев обожава народната музика и странджанските песни. Винаги на различни поводи негови гости са видни родолюбци.

Запален ловец е и много добър художник. През 2018 г, когато навърши 50 години, показа на обществеността първата си изложба с картини.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!