BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Голяма технологична компания разкри офис в Бургас

Българската технологична компания „Скейл Фокус“ разкри бургаски офис с 50 служители, повечето софтуерни инженери, съобщиха от Общината. Той се намира в обновена сграда в зоната за обществен достъп на пристанището и е с гледка към морето.

Изпълнителен директор и съосновател на фирмата е Пламен Цеков. То е в настоятелството на новата Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации в Бургас, в която се обучават бъдещи кадри на бранша. Компанията е доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации, като работи по модерни инженерни методи.

През последните години „Скейл Фокус“ сформира екип от 500 специалисти и реализира успешно 200 проекта в цял свят. Дружеството се нареди сред регионалните първенци в класацията на „Делойт“ за Централна, Източна Европа и Африка и получи приз за „Най-добър работодател’2017“.

През септември предстои още две софтуерни компании да отворят офиси в Бургас.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!