BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

График на магнитните бури през март 2021 г.

Учените вярват, че материята на Вселената и нашия мозък са се формирали по един и същи алгоритъм. Вселената не е хаотична, понякога може да прилича на паяжина, която има милион дупки. Галактиките са преплетени, между тях има кухини, но всички те са в правилната позиция.

Съветският физик Яков Борисович Зелдович забелязва този модел и казва, че Вселената има нишковидна структура. Нашият свят е просто наситен с аналогии сам по себе си. Може би тези аналогии създават синхрон, много структури си приличат. Такива дизайни обаче могат да се различават по размер милиарди пъти. Вселената може да прилича или да бъде подобна на нашия мозък, невроните могат да бъдат подредени по подобен начин.

Изследователи от университета в Болоня отидоха по-далеч и сравниха не само отделни клетки, но и структури. Например малкият мозък, който отговаря за координацията, прилича на Вселената. Италианските астрофизици са вербували неврохирурзи, за да разкрият самоличността.

Учените откриват прилики в структурите на мозъка и Вселената. Може би тези структури са се разраствали и проявявали според някои подобни закони и са ставали подобни, идентични. Възможно е галактиките и невроните да са еволюирали под въздействието на различни физически сили, образувани съгласно сходни физически принципи.

И ако симулирате математически, можете да намерите много прилики и сравними числа. Учените намират сближаване в микрокосмоса и макрокосмоса, изследвайки аналогии между звездните системи и атомите. Електроните могат да изглеждат като планети, а атомните ядра могат да бъдат малки слънца. В нашите тела, на ниво организация на органи и системи и дори на молекулярно ниво, е възможно да се проследи дишането на Вселената. Докато подобни аналогии могат да бъдат записани визуално и математически, може би, работейки с тях, науката ще разкрие техните тайни.

Светът около нас е като невидимия свят. Трябва да наблюдавате света и да се научите да живеете в него. Космосът ни въздейства и се проявява в магнитни бури. Повишената слънчева активност ще бъде често срещана през първия месец на пролетта.

Календар на магнитната буря март 2021 година
График на магнитните бури през март 2021 г .: 13, 21, 22, 28.

13 март 2021 г.
Силна магнитна буря, която ще бъде съчетана с влиянието на новолунието. Поради тази причина през този период (11-15 март) могат да се появят различни заболявания и проблеми, свързани с работата на нервната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи. Останете вкъщи, ако е възможно. Използвайте хомеопатия, бъдете креативни. Ограничете конфликтите.

21-22 март 2021 г.
Силна магнитна буря. Най-уязвими са жените, бременните жени и тези в менопауза. Освен това в наши дни не си струва да планирате операция или дори процедура за ин витро оплождане.

28 март 2021 г.
Силна магнитна буря (усеща се от 26 март до 30 март ). Ще страдат хора с нестабилна психика, дифузно съзнание и възрастни хора, както и тези, подложени на хормонална терапия. Тази енергия ще се слее с енергията на пълнолунието.

Магнитните бури са природен феномен, затова ПРИРОДАТА може да лекува и да се защитава срещу тях, трябва само да знаете нейните методи.

Превод и редакция: burgascity.com

Източник: sprintotvet.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!