BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Да помогнем на Свилен Върбанов от Свети Влас

Мъжът има нужда от изкуствена челюст и му трябват 22 000 лева

Десета трудна година за Свилен Върбанов от Свети Влас. Мъжът чува страшната диагноза рак на езика и животът му се преобръща на 360 градуса. Днес в редакционната поща на Грамофона нюз пристигна писмо от Върбанов, в което той моли за помощ. За мъжа е необходима изкуствена челюст, за да може да говори и да се храни нормално.

„След като чух ужасната диагноза, последва операция, дълга битка и слава на Бога ракът беше победен. От проведеното ми лечение – лъчетерапия, с течение на времето развих остеомиелит и остеонекроза. Долната ми челюст постепенно изгни и се разпадна. Животът ми се превърна в пълен кошмар. Ям само течна храна, трудно говоря, не мога да затварям устата си. Крия се от деца, и възрастни, за да не ги плаша”, разказва мъжът.

Интервенцията струва 22 000 лева, която сума обаче е непосилна за Свилен и семейството му.

„Мили хора! Мечтая отново да се храня и говоря нормално. Мечтая да изляза спокойно сред Вас. Да мога отново да целувам любимата си и да започна пак да работя, като нормален човек.

 Мечтая да се върна в живота! Мили хора, моля Ви, помогнете! Само Вие можете да върнете усмивката на лицето ми и радостта в сърцето ми. Приемете моята искрена благодарност. Бъдете здрави и бог да Ви благослови! Благодаря Ви!”, пише до медията ни още Върбанов.   

Който иска може да помогне на Свилен, може да го направи на посочената по-долу банкова сметка:

Дарителска сметка:

Уни Кредит Булбанк

BIC UNCRBGSF

IBAN сметка BG 73UNCR70001524319612

Свилен Петров Върбанов

Тел. за контакт 0899/284034

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!