BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутат дискутира проблемите на жк „Възраждане“ с неговите жители

Какви проекти са приключили на територията на бургаския комплекс „Възраждане“, какво предстои да се промени и какви идеи на Община Бургас и гражданите могат да намерят бъдеща реализация. Това ще бъдат част от темите, които предстоят да бъдат разисквани следващата седмица.

На 27 август (вторник) от 18.30 ч. в залата на Младежки културен център – Бургас ще се проведе среща по инициатива на народния представител от ГЕРБ Диана Саватева, съобщиха от пресцентъра на партията. На нея ще присъстват зам.-кметът по строителство, инвестиции и регионално развитие в Община Бургас Чанка Коралска, Наталия Аргирова –  директор ДЦАУ „Приморие“, общински съветници и експерти от Общината. Ще гостуват и представители на Областната дирекция на МВР-Бургас.

Дискусията е отворена за всички желаещи, на нея ще бъдат обсъдени приключили, актуални и предстоящи инфраструктурни проекти в комплекса, проблеми, свързани с градската среда, както и поставени въпроси в по-широк аспект.

Диана Саватева също живее в ж.к. „Възраждане“. Тя е народен представител от ГЕРБ, зам.-председател на комисията по културата и медиите, член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. През 2017 г. отново по нейна инициатива бе организирана среща с живущите на бургаския комплекс.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!