BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Живко Табаков: Нужни са промени в Закона за туризма и Закона за шума

Интересът за общински председатели на Изправи се. БГ!” е много голям, коментира областният координатор Живко Табаков

Промени в Закона за туризма и Закона за шума са нужни и темите ще са сред основните в програмата на „Изправи се. БГ!”. Това обяви пред журналисти областният координатор на гражданската платформа Живко Табаков.

Той допълни, че интересът за общински председатели на организацията в региона е много голям. В Бургас структурата ще се оглавява от Габриела Гоцкова, в Приморско от Здравко Василев, в Созопол от Цветелин Георгиев, в Поморие от Ангелина Мерджанова, в Несебър от Данаил Костадинов и в Айтос от Красимир Петров.

„Това са утвърдените лица за сега, а в следващите няколко дни ще обявим и останалите общински председатели на платформата в областта”, уточни Табаков.

Той определи представителите по общини като млади и активни хора, хора с каузи, граждански позиции, организации и комитети. „Всички те правят „Изправи се! Мутри вън! още по-силна”, допълни областният председател на „Изправи се. БГ”.

Той се срещна по-рано с лидера на гражданската платформа Мая Манолова в Бургас. Тя все още не обяви името на водача на листата за парламентарните избори от областта, но намекна, че най-удачният вариант ще е именно той.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!