BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започва ремонтът на пътя Маринка – Твърдица, светофари ще регулират трафика

Започна цялостното подновяване на пътя Маринка – Твърдица. Новината съобщи кандидат-депутатът от ГЕРБ Жечо Станков. Пътната отсечка ще бъде обновена напълно, няма да има кръпки по асфалта.

„Ще се премахне изцяло асфалтът, ще се оправи леглото на пътя, ще се премахнат високите треви, за да се направят и нови канавки“, обясни Станков. Доста работа предстои и в района на моста.

Съоръжението е пропаднало от едната страна, за това ще бъде армирано. Ще се подменят и парапетите, които са компрометирани след катастрофа. Предвидено е и поставянето на отводнителни тръби, които трябва да изведат подпочвените води, които в момента избиват на пътя.

По проект рехабилитацията на пътя Маринка – Твърдица трябва да приключи до 15 юни. До тогава обаче движението няма да бъде спирано. Ще се създаде временна организация, а на място ще се монтират и светофари, които също ще регулират трафика по време на ремонта.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!