BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Куп награди от „Дея Волей“ на евромача срещу „Лозана“ довечера, входът е свободен

Куп награди са подготвили от ръководството на „Дея Волей“ за днешния 1/16 финален двубой за „Чалъндж Къп“ срещу швейцарския „Лозана“. Мачът е от 19:00 часа в зала „Младост“. Входът е свободен.

Очаква се публиката да напълни на макс спортното съоръжение и да подкрепи бургаските волейболисти, както го направи и срещу многократния шампион на Испания „Лас Палмас“.

Наградите са LED телевизор TELEFUNKEN, фитнес гривна XIAOMI с пулсомер. И това не е всичко. За най-шумните и активни фенове на „Дея Волей“ са осигурени 3 торти, които ще получат веднага след края на срещата.

„Разузнали сме добре съперника. Ще гоним чиста победа“, категоричен е старши треньорът на бургаските волейболисти Венцислав Симеонов.

„Длъжни сме да зарадваме феновете на волейбола от Бургас и региона, дошли да ни подкрепят в зала „Младост“, с атрактивна игра и категорична победа преди реванша“, заяви собственикът и президент на „Дея Волей“ д-р Александър Маджуров.

Ответната среща между двата тима в Швейцария е на 16 ноември.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!