BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мария Бакалова блести на филмова премиера в Лос Анджелис

Бургазлийката Мария Бакалова заблестя в Лос Анджелис по време на тамошната премиера на филма „Анет“. Актрисата публикува снимки в своята фейсбук страница, пременена в черно-бяла рокля на цветчета.

„Благодаря ви за невероятната премиера!“ – пише тя. На заден план на една от снимките се вижда част от екипа на филма „Анет“ на френския режисьор Леос Каракс с участието на Марион Котияр и Адам Драйвър в главните роли. Лентата вече беше представена по време на тазгодишния фестивал в Кан, на който присъства и Бакалова. Това се случи на 6 юли – в деня, в който тръгна и по кината.

Същевременно бургазлийката се впуска да помага на Афганистан. Първата българска актриса с номинация за „Оскар“ участва в дарителска кампания за събиране на средства в помощ на бедстващите. Мария призовава своите почитатели да бъдат съпричастни с драматичната съдба на семействата, които се опитват да избягат. До момента са събрани близо 50 хил. долара, а Бакалова не спира да популяризира кампанията. Самата тя признава, че се е включила, без да уточнява с каква сума, пише „България днес“.

Снимки: Фейсбук/ Мария Бакалова

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!