BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мария Мутафчиева, Тони Димитрова и RIA представиха видеоклипа на песента „Остани“

Дългоочакваната премиера на видеото към „Остани“ бе на Експозиционен център „Флора“, Бургас. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас и бе ексклузивно представен на едно от най-значимите събития за града – откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“ 2022 г. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA представиха лично песента и клипа към нея.

„Остани“ покори върховете на най-престижните музикални класации в България още с представянето си. В настоящия момент е най-излъчваната песен по БГ Радио. Мери написа песента, провокирана от абсурда на съвремието ни.

„С Тони Димитрова и RIA създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. За представянето в Бургас бяхме подготвили специална версия на песента, под вещия съпровод на китарата на Миро. Благодаря на всички приятели и съученици, които дойдоха, донесоха ни цветя, подкрепа и обич! Благодаря на БНР Бургас и на Математическата гимназия, която с Миро сме завършили, за уважението и букетите за мен, Тони и RIA! Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото. Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Получи се изключително красиво видео. Както каза заместник-кметът с ресор „Култура“ Диана Саватева: „Това е клип с двойна употреба. В него звучат три красиви женски гласа, но заедно с това е една невероятна реклама на Бургас!““ – разказва Мария Мутафчиева.

Тони Димитрова споделя: “Благодаря за чудната песен! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот! С Мери винаги сме имали уважение една към друга. Аз съм я кръстила „дълбоководница“ – тя търси екзистенциалния смисъл. Животът е и тъга, и сълза, и усмивка. Когато няма кой да ти каже „остани“ и ти няма на кого да го кажеш, тогава си е тъга. Аз вярвам в чистата и светла тъга, но повече вярвам в усмивката!“

„Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Аз съм по-младото попълнение сред вече изявените музиканти Мери и Тони Димитрова. Усещам се, сякаш представям гласа на новото поколение. И ние също имаме нужда някой да ни каже „остани“. Успех на песента и видеоклипа към нея!“ – добавя RIA.

Можете да чуете „Остани“ на всички музикални платформи в Интернет: https://lnk.to/-Ostani

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!