BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Мистериозна смърт на домакин на училище в руенско село

Никой все още не може да каже какво точно се е случило

За смърт на мъж в руенското село Трънак съобщават читатели на Грамофона нюз. Починал е домакинът на местното училище, потвърди пред екипа ни кметът на Общината Исмаил Осман. Инцидентът е станал в къщата на 50-годишния мъж.

„В момента полицията работи по случая, за да се установи дали става въпрос за убийство или самоубийство. Да, има инцидент, но никой все още не може да каже какво точно се е случило”, каза руенският кмет.

За момента се знае, че починалият не е отишъл тази сутрин на работа. Директорката на училището е научила от близките му за мистериозната засега смърт.

„Сутринта към 9:00-9:30 часа директорката на училището е уведомила зам.-кмета в Общината, а той веднага звънна на мен. Преди половин час ми се обади и началникът на полицията в Руен, че е на място и работят по всички версии”, поясни Исмаил Осман.

Екипът ни научи още, че домакинът бил и музикант. Имал малък оркестър, с който свирил по сватби. Очаквайте още подробности за инцидента!

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!