BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Монахинята – новата туристическа атракция в Несебър

Местните казват, че облечената в черно жена обикаля и се крие зад колите

Мистериозна жена побърка жителите на Несебър. От седмица потребители във фейсбук групата „Шофьори Несебър” публикуват редовно клипове на дама, облечена с черни дрехи и черно наметало, която се скита из улиците на квартал „Черно море”.

„Не, това определено не е монахинята от Дени Дидро. Нашата тук се появява и изчезва много загадъчно. Носят се слухове, че живее в изоставените бунгала, но никой не знае коя е. Наричат я монахинята, защото прилича на такава до облеклото”, разказаха пред Грамофона нюз местни.

Те допълниха, че често засичат непознатата да се крие зад автомобили и бусове.

„По едно време беше изчезнала, но пак я засичаме. Вечер си е зловещо да я видиш. Когато разбраха за нея, тийнейджъри се организираха на групи, когато ходят в квартал „Черно море”, разказаха още хора от Несебър.

Те често се шегуват, че обикаляйки, мистериозната жена или търси на наеме магазин за сезона, или отива да спортува някъде. „Хората ще престанат да носят черни якета с качулки заради нея”, са част от другите коментари. Но най-забележителният от всички е, че монахинята ще е новата туристическа атракция за сезона в Несебър.

Снимки: Шофьори Несебър

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!