BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Открий тайните на здравата и сияйна кожа с Веселина Уайт в SENSE Beauty Salon

Красива и здрава кожа? Пътят към нея е лесен, когато имате до себе си професионален козметик. Запознайте се с Веселина Уайт – бюти терапевт с над 10-годишен опит, участник в многобройни обучения и форуми, помогнала на много дами и господа в постигане на по-висока естетика и разрешаване на различни кожни проблеми.

Веселина Уайт ще намерите в царството на красотата – SENSE Beauty Salon в Гранд Хотел и СПА Приморец. Тя има на свое разположение ценен приятел – лаборатории Biologic Recherche и тяхната уникална методология за диагностика здравето на кожата SKIN INSTANT LAB® (30 минути).

Тя включва комбинация от технология – анализ със сонди на хидратация, хидролипиден филм, пигментация, еластичност, себуметрия – и обработка на данните със софтуер, свързан с лабораториите на световния бранд.

Резултатите от изследването включват персонално решение, съобразено изцяло с кожата на пациента. Данните дават на Весилина Уайт поглед в дълбочина към конкретна анамнеза и пътят към регулацията на кожата към оптимално здраве.

Помощници по този път на здравето наред с процедурите и продуктите Biologic Recherche са и решенията на световните брандове Guinot и Natura Bissé. Регулярните тестове на текущото състояние на кожата позволяват проследяване на резултатите през времето.

Околоочни, регенериращи, подмладяващи, лифтинг терапии; решения за изравняване на тена, туширане на бръчиците, кислороден или цитрусов пилинг; антицелулитни процедури, стягане и елиминация на мастните депа … пътят към здравата, гладка кожа е осеян с многобройни приятни решения, подбрани според конкретиката. 

В помощ на отличната естетика, Весилина Уайт разполага и с технология за радиочестотен лифтинг, подходящ за лице, тяло и околоочен контур, както и с IМPACT за неинвазивна липосукция, комбиниращ кавитация с електропореза. С тяхна помощ и лицето, и тялото добиват мечтания вид.

За да бъде кожата безкрайно мека, кадифена и гладка, помага създадена в Германия революционна технология за лазерна епилация от ново поколение – MeDioStar NeXT. Тя комбинира вълни с различна честота и по-чести импулси, като така редуцира наполовина продължителността и броя необходимите процедури, за постигане на съвършено гладка кожа при спестяване на средства в дългосрочен план.

Търсите път към подобряване на здравето и характеристиката на кожата и тялото? Заповядайте в SENSE Beauty Salon. Там, ще откриете Веселина Уайт – която знае точно, от какво се нуждае Вашата кожа. Заедно с нея, в СПА център “6th Sense” ви очакват и стилист Ксения Вълева, стилист Димитър Мавродиев и гримьор Катрин Недялкова – както и над 3000 кв. метра СПА зона – посветена на Вашите релакс, отлични здраве и самочувствие.

За повече информация и запазване на час:  +359 56 840 500 | spa@hotelprimoretz.bg

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!