BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Полиция издирва тежковъоръжен мъж в Хасковско

Над 150 полицаи са се включили в издирването на 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф, нападнал съседа си и ранил с нож жена след скандал в село Сърница, община Минерални бани.

Провежда се специализирана полицейска операцията, съвместно с дирекция „Жандармерия“ и специален отряд за борба с тероризма на територията на цялата област Хасково. Мъжът е въоръжен и опасен. Оръжието е пушка – незаконно, бойно, заяви директорът на полицията в Хасково.

Снощи в 18.40 часа възникнала разпра между 55-годишния Бейсим Реджеп Салиф и негов съсед. От полицията заявиха, че спорът е за животни, преминаващи през градината на съседа.

Салиф първо ранил с нож съседка по ръката, след което произвел няколко изстрела срещу съседа и избягал. Предполага се, че се крие в гориста местност над селото. Издирва се за опит за убийство.

Стрелецът има криминални проявления за кражби и съхранение на бойни вещества. Над 150 полицейски служители участват в издирването му.

От полицията отрекоха първоначалната информация след скандала мъжът да се е барикадирал. Полицията призовава гражданите да бъдат внимателни и ако забележат издирвания, веднага да сигнализират на тел. 112.

По заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков към района пътуват главният секретар на МВР и директорът на ГДЖСОБТ, създаден е кризисен щаб в Сърница.

Източник: БНТ

Снимка: Архив, Gramofona.com

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!