BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Приказен коледен базар в Отманли

И през тази година Бургас ще има своя приказен коледен базар. В зимната гора на Utopia Forest креативните домакини от хитовия хотелски комплекс отново са подготвили дървени коледни къщички, шеметна украса, празнична музика и много коледно настроение.

При стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, от 16 до 19 декември, бургазлии и гостите на града ще могат да се насладят на една истинска коледна приказка, която ще ги накара да се почувстват все едно са в Лапландия.

За радост и през тази година няма да ни се наложи да пътуваме до дома на Дядо Коледа, а трябва да отидем само на 15 минути от Бургас, за да стигнем до чудната зимна гора на Utopia Forest. И точно там, в сърцето на лесопарк „Росенец“, пред нас ще се разкрият чудесата на коледния базар на “Utopia”.

Дизайнерски чаши, невероятни шоколадови произведения, коледна и новогодишна украса и аранжировки, тениски, дизайнерски ароматни свещи са само малка част от продуктите, които ще се предлагат там. Разбира се, организаторите са се погрижили да осигурят и вкусни кулинарни изкушения от външното барбекю на ресторант Utopia Garden.

„Коледният базар е нещо, което миналата година се превърна в огромно събитие за нашия регион и сме изключително развълнувани, че и през тази година той ще е факт. В тези сложни времена, когато хората отново са ограничени в своите контакти, ние им предлагаме една коледна приказка, която ще ги пренесе в най-светлия семеен празник.

Имаме шанса да разполагаме с прекрасна гора, където всеки посетител да се чувства в безопасност и спокойно да се наслади на прекрасните коледни творби на всички тези талантливи български автори.

Естествено, приготвили сме много вкусни кулинарни изкушения, както и загряващи напитки, които допълнително предават коледно настроение на всеки посетител. Каним всеки бургазлия или гост на града да усети тази коледна приказка“, коментираха организаторите от хотелски комплекс Utopia Forest.

Организаторите информират, че поради огромния интерес към коледните базари на Utopia, от 23 до 28 декември, ще бъде организиран още един празничен базар в гората на хотелския комплекс.

„Имаме огромен интерес от български автори, които искат да участват, така че обявяваме и втора дата за нашите базари.

На двата наши базара ще присъстват различни артисти и творци и съветваме бургазлии и гостите на града да ни посетят и на двата наши коледни базари, защото ще има прекрасни творби на български артисти“, завършват от Utopia.

Първият коледен базар започва идния четвъртък (16 декември) и ще продължи до неделя включително с работно време от 11:00 до 21:00 часа.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!