BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Румен Радев с комплимент към бургазлийки: Научно доказано е, че сте най-красиви

Хиляди бургазлии са на площад Тройката в този момент. Буквално преди минути тук грейнаха коледните светлини. Най-добрите ученици на Бургас запалиха светлините на елхата пред погледа на президента Румен Радев и кмета Димитър Николов.

„Винаги е огромно удоволствие да съм в Бургас, но е най-добре да се върнеш тук на 6 декември. Бургас вече създава стандарти. И в образованието, и в здравеопазването. Продължавайте да се гордеете с това, което сте постигнали и с вашия град“, коментира президентът Румен Радев, който пристигна в града за днешния празник.

Президентската съпруга, която е бургазлийка, беше част от публиката на площада, така че Румен Радев не пропусна да направи и комплимент на жените, като заяви: „Научно доказано е, че бургазлийки са най-красивите и най-интелигентните.“ Думите му бяха посрещнати с огромно въодушевление и аплодисменти.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!