BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

СДС се разграничи от свой съветник в Созопол, пристанал на Мая Манолова

„СДС категорично се разграничава от общинския съветник в Общински съвет – Созопол Цветелин Георгиев. Искам да подчертая, че той не е и не е бил член на СДС, а беше в листата за местните избори от гражданската квота.“

Това коментира пред Gramofona.com Дончо Златев, регионален представител на сините за Югоизточна България. Вчера стана ясно, че общинският съветник на СДС Цветелин Георгиев вече е общински координатор за Созопол на  коалицията „Изправи се.БГ! Мутри, вън!“.

Георгиев беше представен от Мая Манолова.

От СДС уточниха, че тепърва предстоят разговори, на които ще се реши дали Цветелин Георгиев ще остане част от групата на партията в Общинския съвет, но категорично свалят доверието си от него.

„Искрено вярвам, че десните избиратели, които той е представлявал на последните избори, не заслужават техен представител в местната власт да представлява една лява формация, каквато е тази на Мая Манолова. За нас това е неприемливо“, допълни Дончо Златев.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!