BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Седмица след загубата на музиканта Мюрен Халил, в Трънак все още нямат обяснение за смъртта му

В Трънак и днес продължават да скърбят за своя съсед, приятел, колега и голям музикант

Смъртта на домакина на училището в село Трънак от преди няколко дни не е насилствена. Това съобщиха официално пред Грамофона нюз от пресцентъра на бургаската полицията.

50-годишният Мюрен Халил, който работеше в СУ „Димитър Полянов” в руенското село, е сложил сам край на живота си.

В Трънак и днес продължават да скърбят за своя съсед, приятел, колега и голям музикант. Хората недоумяват какво точно се е случило, за да се стигне до този фатален край. Халил е намерен от жена си в къщата им с нож, забит в устата.

Според кмета на населеното място  Мюрен не е страдал от тежко заболяване или поне той не е знаел.

„Бяха ми разказали, че преди година е имал главоболие и е лежал в болница. Това зная. Страшна трагедия! Темата е тежка. Никой не се е съмнявал, че може да стане нещо такова.  Онзи ден последно се видях със съпругата му, но да ви призная не посмях да я попитам какво стана, що стана.

То и на жената вече й омръзна едно и също да повтаря. Тя самата нищо не знае, защото е била на работа, когато се е случило”, разказа кметът на Трънак Якуб Осман.

Той и местните от Трънак ще запомнят Мюрен като весел, усмихнат, човек, който винаги е поздравявал всеки срещнат по пътя си. „Много работеше, беше добър! Не искаме вече да се сещаме какво беше на 12 март”, казват още жители на населеното място.

От известно време Халил ремонтирал къщата, в която живее и семейството му се подготвяло за сватбата на единствения им 26-годишен син.

Снимка: Личен архив

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!