BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Стрелба в кафене в Бургас на 8 март

20-годишният, криминално проявен младеж, стреля с пневматичен пистолет в кварталното кафене “ Галилео“ в Бургас. Инцидентът става на 8 март, но собствениците подават сигнал за стрелбата едва сега. Причината за агресията е, че компанията на младежа е била предупредена да напусне заведението в 22.00 часа, защото такива са здравните разпоредби за работа в условията на пандемия.

Сервитьорката Азизе Сюлеюманова разказа, че компанията е била шумна.

„Бяха пияни. Предупредих ги да не вдигат шум и в 22.00 часа да напуснат заведението. Те поскаха да им пуснем музика. Аз отказах. Тогава младежът извади пистолет и стреля с него три пъти в стъклото на заведението. В кафето имаше и други клиенти“, разказва Асизе.

Младежът е задържан. От МВР Бургас уточниха, че този тип въздушен пистолет не може да убие човек е не подлежи на регистрация и разрешение за притежаване.

The post Стрелба в кафене в Бургас на 8 март appeared first on zonaburgas.bg.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!