BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Събитие за артисти и DJ организират безплатно в Бургас

Клуб “Entertainment MG” към Национално Сдружение “Младежки Глас” с подкрепата на Община Бургас организират първия по рода си WORKSHOP – форум- “Как да бъдеш aртист, DJ и продуцент през 2020г. част:1” в Бургас. Събитието ще се проведе на 29.02.2020 г. /събота/ от 18:00 часа в централния офис на ул.“Фердинандова“ 2А, ет.2 .

Специални лектори на форума ще бъдат DJ Steven/Metropolis. В рамките на няколко часа той ще хвърли светлина върху някои тънкости в това как да изградим идентичност и разпознаваемост като артист, DJ и продуцент и DJ Pancho. Той ще сподели съвети, опит и трикове как да бъдете успешни и уважавани продуценти през 2020г.

„Професията DJ е цяло изкуство, трябва да имаш въображение и много позитивна енергия. Вярвам, че ние като професионалисти в бранша, е време да покажем уменията си на по-младото поколение. Един опит, който да предадем напред”, споделя организаторът на събитието Димитър Димитров, известен като DJ Double D.

Мероприятието е безплатно и е необходимо само предварително записване на email: pr@mg2007.eu

.

След лекцията всички участници ще имат възможността да зададат въпроси и да присъстват безплатно на събитието в club ALIVE, на което ще видите практически как се случва всичко с лекторите и други DJ гости.

Събитие в социалната мрежа:

https://www.facebook.com/events/1011954572513164/

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!