BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съобщение на „Бюрото по труда” – Бургас

Стартира процедура за кандидатстване за работни места в централните ведомства на държавната администрация и техните поделения по програма „Старт на кариерата” за заетост през 2022 год..

За град Бургас заявените работни места са 79 за 21 институции и ведомства, като техният брой е най-голям за НАП, Агенция „Митници”, Агенция по заетостта, ИА „Рибарство и аквакултури”.

Право на участие в програмата имат младежи до 29 год. със завършено висше образование, които не притежават трудов стаж по придобитата специалност. С одобрените след провеждане на интервю кандидати ще бъдат сключени трудови договори за срок от 12 месеца.

Крайният срок за включване в програмата е 29.10.2021 год..Подаването може да стане и по електронен път. Линкът към електронното заявление е https://forms.gle/9dA6Snqoh6uBdNKN8.

Подробна информация за работните места и условията за заемане може да се получи в Дирекция „бюро по труда„ Бургас.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!