BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ТЕСТ: Избери си филийка и разбери нещо много интересно за себе си

Може и да не смяташ, че една препечена филийка може да определи що за човек си, но пък е забавно! А и какво ще стане, ако познае?

Психолози и изследователи отдавна са установили, че има пряка връзка между нашите подсъзнателни и първосигнали избори и основите на нашия характер и разбиранията ни за света около нас, както и за самите нас.

Ето защо те често съставят подобни на пръв поглед забавни тестове, които всъщност могат да покажат много за това кои сме ние и какво търсим в живота си, към какво се стремим.

Предлагаме ви и вие да си направите този лесен и забавен експримент днес. Кой знае, може да научите нещо ново за себе си или просто да затвърдите това, което вече знаете.

Всичко, което трябва да направите, е да си изберете една от филийките на картинката по-надолу и след това да прочетете какво значи този ваш избор!

Силно препечени (нюанси 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9) – Вие сте търпеливи! Знаете добре, че за да сте щастливи, трябва да изчакате определено време. Докато повечето хара се втурват пред глава, вие по-скоро бихте изчакали, за да получите това, което най-силно желаете. Може да се гордеете, че рядко взимате решение въз основа на чуждото мнение. Препеченото има горчив вкус, който показва, че може да бъдете доста критични към себе си и другите.

Леко препечени  (нюанси 8, 12, 15, 16) – Нетърпеливи и спонтанни. Често мислите ви са в облаците. Често се състезавате с часовника и денонощието често ви се струва недостатъчно, за да изпълните плановете си. Мотото ви във всичко, което правите  е ”по-добре го направи, не е нужно да е перфектно”. Винаги сте пълни с енергия и бързате за някъде. Амбициозни самостоятелно мотивирани вие се възхищавате сами на себе си, когато успеете да се измъкнете от кашите си без чужда помощ.  Много често обаче се чувствата претоварени.

Перфектно изпечени (нюанси 7, 10, 11, 13, 14) – Имате високи стандарти! Мотивирани сте и вероятно сте перфекционисти. Отделяте специално внимание на това какво мислят хората около вас. Вие сте човек, който се гордее с външния си вид и обичате нещата и хората да изглеждат добре. Организирани и подредени. Обичате да се наслаждавате на вкусната храна. Готвите добре и обичате да публикувате сътвореното в социалните мрежи, за да могат приятелите ви да ви похвалят./Източник: edna.bg

The post ТЕСТ: Избери си филийка и разбери нещо много интересно за себе си appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!