BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Транспортираха 660 машини под строга охрана за секциите в Бургас /снимки/

660 машини за гласуване за район Бургас пристигнаха късно снощи в морския град и останаха под строга охрана в склад, пазен в строга тайна. Рано тази сутрин те потеглиха в 18 лъча към изборните секции под полицейски конвой. В Бургас са разкрити са 8 подвижни секции за карантинирани. Машини за гласуване ще има и в ковид отделенията в четири болници в Бургас и една в ковид сектора в Карнобат.

В най-големия многомандатен избирателен район Бургас екипът на „Информационно обслужване“ е увеличен с 20 души, които ще обработват документите, за да няма забавяне на изборния процес.

25 моряци от кораба „Дружба“ ще гласуват в открито море на път за Батуми.

Миналият път успяхме да приключим още в три и половина всички лъчове за доставяне на машините в секциите , сега може атмосферните условия да попречат , но няма основания да не се справим в ранния следобед. С хронометър сме измервали начина, направили сме множество практически обучения. Как да ви кажа, опитахме се да съберем всички специалисти, запознати с изборния процес. Заради ковид пандемията сме взели всички мерки, за да предпазим, както избирателите, така и членовете на СИК. Ще се проветряват стаите, ще се почистват екраните, ще се почистват картите, които се подават, химикалките ще бъдат под специален режим, няма да се пипат от всички, ще се почистват и ще се надяваме мерките да дадат своя резултат.”, заяви за zonaburgas.bg Михаил Хаджиянев- зам. председател на РИК- Бургас.”

The post Транспортираха 660 машини под строга охрана за секциите в Бургас /снимки/ appeared first on zonaburgas.bg.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!