BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021

Красавици от Бургас, Созопол и Несебър ще се съревновават с близо още 12 участнички от други градове на големия финал на Мис България през ноември тази година.Представителката на Бургас е носителката на титлата Кралица на Бургас 2021 – Ина Мархолева.

Зеленооката хубавица е студентка, специалност реклама в Нов Български Университет. Само преди броени дни, хорът „Фортисимо“, в който тя пее спечели за втори път международно признание на Световните хорови игри в Белгия.Курортния град Созопол също ще бъде представен достойно от Ерика Атанасова – Мис Созопол. Тя е ученичка в строителния техникум в Бургас, специалност „ландшафтна архитектура“.

Третата претендентка за желаната корона е Фатме Селим. Тя ще представя родния си град Несебър.  Фатме е завършила хотелиерство, а сега се е насочила към новата си страст актьорско майсторство.Националният конкурс Мис България ще се проведе на 20-ти ноември тази година в Резиденция Диневи в София. Всички претендентки за титлата ще се представят в бизнес тоалетите на фирма „ДИКА“, банските костюми на „Perfect lingerie“ и официалните рокли на“ Мира вижън“.

The post Три морски красавици ще представят южното Черноморие на Мис България 2021 appeared first on zonaburgas.bg.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!