BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Филиалът на НХА в Бургас търси модели за рисуване на граждански договор

Филиалът на Националната художествена академия в град Бургас търси мъже и жени над 18-годишна възраст, в добро физическо и психическо здраве, за позиране по време на учебния процес в различни дисциплини – Рисуване, Живопис, Графика, Скулптура и др.

Работата на модела е изключително важна в обучението по изобразителни изкуства. Затова се търсят сериозни и отговорни хора, които искат да помогнат за формирането на ново поколение съвременни български творци.

Това е една от малкото позиции, за които няма изисквания за външен вид, образование, професионална квалификация, предишен опит или трудов стаж. Много модели споделят, че работата не винаги е лесна, защото представлява стоене неподвижно в определената от преподавателя поза в продължение на 5-6 часа на ден, като на всеки 45 минути се прави почивка, но пък е изключително удовлетворяваща и приятна. Атмосферата в ателиетата на Художествената академия е спокойна, а условията на работа отлични.

От НХА – Филиал Бургас канят всеки, който търси почасова работа на граждански договор, да се обади на тел. 0884 260 820, или да пише на имейл: [email protected].

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!