BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Шефът на Общинския съвет в Карнобат се разплака от трибуната

Емоционална бе предпоследнана общинска сесия в местния парламент в Карнобат. Заседанието премина изключително спокойно и без никакви сериозни дебати между съветниците от различните политически сили, видя репортер на Грамофона нюз.

След края на заседанието председателят на ОБС Маргарита Стаматова помоли всички да останат, за да чуят краткото й слово.

С треперещ глас от трибуната синеоката дама благодари сърдечно на всички колеги, кмета Георги Димитров и ръководството на Общината, с които е работила през последните четири години.

„Може би това е едно от последните заседания, тъй като изтича 4-годишния мандат. Някои от вас сигурно ще бъдат кандидати и ще бъдат бъдещето на този град. Пожелавам успех на всички в предстоящите местни избори. Лично аз се чуствам много удовлетворена оне само от своята работа, но и от тази на общинските съветници”, каза Стаматова и се разплака.

По нейна идея всеки един от карнобатските общински съветници получи чаша със снимките на другите колеги. В местния парламент в Карнобат работиха 21 общински съветници.

Стаматова припомни пред екипа ни, че в началото на мандата е имало доста повече разногласия между политиците, отколкото сега.

„С времето се осъзна, че е по-важно да се решават проблемите, които съществуват в Общината и това доведе до единодушие в работата на ОБС и вземане на решенията с мнозинство. В историята има минало, настояще и бъдеще.

 Всички ние бяхме в настоящето, но оставаме в историята с взетите решения. Няма начин човек да не се развълнува, защото работата ни е сериозна отговорност към населението на Карнобатска община”, допълни още Стаматова.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!