BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Боксов клуб Аякс подновява тренировъчната си дейност

Един от най-популярните боксови клубове в Бургас “Аякс” подновява тренировъчната си дейност, съобщават от клуба. След двумесечна почивка на 3 септември (вторник) тренировките отново започват в познатия си досега ритъм: вторник-четвъртък-неделя от 16:00 часа. Занятията се провеждат в спортен център “Аякс” под ръководството на професионалния боксьор Красимир Василев.

“Тренировките са с продължителност от един час и са подходящи за всички любители, без значение от възраст и пол. Може да се тренира индивидуално или колективно, зависи от личната преценка на всеки.

Целта ни е все повече хора да водят здравословен начин на живот, като чрез спорта, в частност бокса, да се откъснат от всички пороци и негативни навици и да израстнат физически и психически”, заяви Василев.

Желаещите да се включат трябва да бъдат си закупят ръкавици, размер 14 или 16, които са най- подходящи за занимаващите се любителски с бокс.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!