BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Студенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ взеха ключово участие в празничното тържество на ДГ „Детелина“

Детска градина „Детелина“ чества 50-годишния си юбилей. Празникът бе отбелязан с голям концерт в препълнената зала на Дома на Нефтохимика в Бургас.

Многобройната публика от родители и близки, а и граждани с трепет очакваха изпълненията на децата.

В приветственото си слово директорката на детската градина Елена Савова благодари на всички, които са помогнали за осъществяването на концерта, както и на персонала за всеотдайните грижи към малчуганите, на родителите за доверието и на Университет „Проф. д-р Асен Златаров“, който е верен партньор на детската градина.

В събитието, част от официалните гости беше проф. д-р Румяна Папанчева, декан на „Факултет по обществени науки“. Тя честити празника на детското заведение от свое име и от името на ректора на Университета проф. д-р Христо Бозов,дм.

Малчуганите бяха съпроводени от студенти, изучаващи предучилищна педагогика и чужд език, под ръководството на доц. Златка Димитрова от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“.

Традиция е възпитаници от Бургаското държавно висше училище, които изучават педагогика да стажуват в ДГ „Детелина“ и активно да участват в мероприятията, които се организират в нея.

The post Студенти от Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ взеха ключово участие в празничното тържество на ДГ „Детелина“ first appeared on Burgasnews.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!