BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

15-годишно момиче се скита повече от седмица в малайзиската джунгла, преди да почине от глад

Великобритания е потресена от трагедия с 15-годишно момиче, открито мъртво в джунглата на Малайзия, разказва DailyMail. Нора Куорин била на почивка със семейството в екзотичната държава.

Момичето напуснало хотелската стая посред нощ и беше в неизвестност повече от 10 дни. Тялото на детето беше открито вчера след мащабна издирвателна операция, в която се включиха стотици полицаи, доброволци, следови кучета и военни хеликоптери.

Днес властите в Малайзия оповестиха и данните от аутопсията. Оказва се, че Нора е била жива близо седмица в джунглата. Момичето е получило масивен кръвоизлив в следствие на глад и стрес.

„Открихме я легнала с ръце под главата. Изглеждаше заспала, но знаехме, че е мъртва“, разказва един от спасителите. Момичето е открито в район, който по-рано е бил претърсван, но тогава следи от Нора не са забелязани.

На този етап се изключва версията тийнейджърката да е била отвличана. По тялото й нямало следи от насилие.

Заключението на съдебните медици е, че момичето не е яло близо седмица. То е починало два дни преди да бъде открито тялото му.

Източник: gramofona.com

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!