BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

50 служители на IT компанията „Скейл Фокус“ заработиха в бургаски офис с уникална гледка към морето

Българската технологична компания „Скейл Фокус“ разкри бургаски офис с 50 служители, повечето софтуерни инженери. Той се намира в обновена сграда в зоната за обществен достъп на Пристанище Бургас и е с невероятна гледка към морето. Гости на откриването бяха кметът Димитър Николов и заместникът му Красимир Стойчев, Димитрина Тодорова – директор на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации, Димитър Гълъбов – изпълнителен директор на „Съдърланд България“, зам.-ректорът на университет „Проф. д-р Асен Златаров“ – проф. д-р Сотир Сотиров, Ивелина Стратева – директор „Икономика и стопански дейности“ в Община Бургас, колеги и приятели на екипа на „Скейл Фокус“.

„Желая успех и много нови клиенти на компанията! Благодаря за заявеното намерение да разширявате бургаския си екип през следващите години. Надявам се вашите служители да се чувстват добре тук. Бургас е градът с едни от най-подходящите условия у нас за отглеждане на деца, за семейно забавление и разходка, с богата културна и спортна програма, с много възможности да презаредиш батериите след работа“, каза кметът Димитър Николов.

Изпълнителен директор и съосновател на „Скейл Фокус“ е Пламен Цеков, който днес лично посрещаше гостите в новия офис. Компанията е  доставчик за внедряване на ИТ услуги и иновации, като работи по модерни инженерни методи. Община Бургас установи ползотворни партньорски взаимоотношения със „Скейл Фокус“ още преди няколко години. Компанията редовно подкрепя провеждането на Хакатона с основен организатор Университет „Проф. д-р Асен Златаров“. Тя се включи и в организирането на бургаския Климатон. Пламен Цеков е в настоятелството на новата Професионална гимназия по компютърно програмиране и иновации, в която се обучават бъдещи кадри на бранша.

През последните години „Скейл Фокус“ сформира екип от 500 специалисти и реализира успешно 200 проекта в цял свят. Компанията се нареди сред регионалните първенци в класацията на „Делойт“ за Централна, Източна Европа и Африка и получи приз за „Най-добър работодател’2017“.

През септември предстои още две софтуерни компании да отворят офиси в Бургас.

Още снимки

 

The post 50 служители на IT компанията „Скейл Фокус“ заработиха в бургаски офис с уникална гледка към морето appeared first on BurgasCity.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!