BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

600 плувци от 45 клуба взеха участие в турнира „Sharks Swimming Cup Burgas“ в „Парк Арена ОЗК“

600 плувци от 45 клуба участват в турнира „Sharks Swimming Cup Burgas“ в „Парк Арена ОЗК“. Негов организатор е Плувен клуб „Акулите“, със съдействието на Община Бургас.

Състезанието е за родени през 2010 година и по-големи, включително мъже и жени. Ще се проведе от 26 до 28 февруари, петък до неделя, на 50-метровия басейн в „Парк Арена ОЗК“. Началото на турнира е в петък от 16:30 часа. Заради пандемията от Ковид-19, официално откриване не се предвижда.

В събота надпреварата продължава от 9:30 часа до обяд, а след това от 16:30 часа. Стартовете на плувците в неделя са от 9:30 часа и продължават до обедните часове. Награждаване ще има и в трите състезателни дни.

Солидно ще е присъствието в басейна на представители от бургаските клубове. „Акулите“ ще участват със 70 състезатели, „Метропол“ с 40, „Черноморец“ с 25 и „Започни да плуваш“ с 20.

Плувният турнир „Sharks Swimming Cup Burgas“ ще се проведе без публика и при спазване на всички изисквания за ограничаване разпространението на К-19.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!