BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

ГЕРБ заложи на Димитър Николов: Моделът за управление на Бургас, е модел за управление на държавата /видео/

Коалицията ГЕРБ – СДС регистрира листата си с кандидати за народни представители във Втори многомандатен избирателен район – Бургас.

Областният председател на партията Иван Алексиев заяви, че ще водят позитивна кампания.

„Целта е България да има едно стабилно правителство с първа политическа сила ГЕРБ-СДС. Това, което поемем като ангажимент да го изпълним и така да гарантираме на хората спокойствие  и сигурност в личния живот и в работата”

Алексиев подчерта, че водачът на листата, кметът на Бургас Димитър Николов е основният гарант да се случат всички поети ангажименти. „

viber image 2024 09 24 15 34 46 351

Настъпил  е моментът Димитър Николов да излезе от рамките на община Бургас  и да покаже, че моделът за управление на Бургас, е модел и за управление на държавата, защото област Бургас  е най-развитата област на територията на страната. Този модел на управление е пример и за всички нас, останалите кметове в областта”

Любен Дилов-син допълни, че Димитър Николов  е модел не само за начина, по който се развива общината, но и с отношението си към другите.

„Това е човек, който една лоша дума не  е казал за опонентите си. Напротив направил е всичко възможно те да дадат най-доброто то себе си. Да има спор и битка на идеи. Бургас  е малък модел на България. Начинът , по който Димитър Николов общува с хората, по който е най-полезният в момента за България. По никакъв начин няма да откраднем Николов на бургазлии. Аз като чух тази идея на Борисов подскочих и му казах- бургазлии си дават кмета само за министър-председател и евентуално за президент”, заяви Любен Дилов.

„За всяка една община имаме проекти, които ще поставим на жителите. Ще бъдем позитвни. Искаме да върнем държавата към нормалността  ида се приключи с това безвремие. Сигурен съм, че ще докажем, че ние сме можещите  и посланията ни ще стигнат до всеки „, заяви вторият в листата Жечо Станков.

Ето и листата:

  1. Димитър Николов
  2. Жечо Станков
  3. Любен Дилов
  4. Галя Василева
  5. Андрей Рунчев
  6. Станислав Губеров
  7. Стоил Яков
  8. Дечо Коешинов
  9. Вежди Орманов
  10.  Атанас Пъчков
  11.  Христо Георгиев
  12.  Виолета Илиева
  13.  Иван Ников
  14.  Д-р Цветелина Иванова
  15.  Мая Казанджиева
  16.  Йордан Йорданов
  17.  Ферди Хюлми
  18.  Чани Стойчев
  19.  Костадин Милев
  20.  Андон Михайлов
  21.  Нуртен Чаушева
  22.  Стефка Божкова – Генчева
  23.  Панайот Панайотов
  24.  Тодор Станков
  25.  Емурла Емурла
  26.  Димитър Янчев
  27.  Инж. Евгени Кирилов
  28.  Димитър Чолаков

The post ГЕРБ заложи на Димитър Николов: Моделът за управление на Бургас, е модел за управление на държавата /видео/ appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!