BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRomanian
Facebook

Месец октомври отново е в розово и с панделка!

Голямото семейство на Комплексен онкологичен Център – Бургас не спира с мисълта за пациентите си!

Карциномът на гърдата е болест, която засяга много жени. Тази болест променя живота на цялото семейство, а не само на майка, баба или дъщерята.

Тази диагноза не е присъда, а животът продължава и с нея.

Ракът на гърдата не е една болест, а съвкупност от различни процеси, започващи в гърдата, но с много различно поведение и лице. Това налага обширно познание и опит, които не може да бъдат придобит за няколко месеца. Работим за създаването на този екип над година и вече виждаме промяна.

Нека заедно отново открием нашата бяла лястовица, която да донесе повече надежда за всеки пациент с рак на гърдата.

viber image 2024 10 08 16 00 01 009 1

В КОЦ – Бургас преди година обявихме, че не просто работим в екип, но и създадохме специализиран екип, който да се фокусира и определя конкретното поведение при всеки пациент с карцином на гърда. Днес това е рутинна практика не само при тази карциномна локализация. И вече надграждаме създаденото до сега.

Заповядайте 22.10.2024г.в 18:30 часа, гр. Созопол във видео клуба на НЧ „Отец Паисий“, за да сложим отново този символ на борбата и живота с карцинома на гърдата. Лице на кампанията е Радослав Гизгинджиев, – автор, който не остави нито един безразличен читател, един от най-провокативните и четени съвременни български писатели.

Освен представянето на лекцията, управителят на „ Комплексен онкологичен Център –Бургас”, проф. д-р Бозов ,д-р Биволарски, д-р Кенолов и д-р Антонов, ще участват в дискусия за важни теми и наболели проблеми на пациентите с онкологични болести.

Цел на инициативата е да повиши вниманието на нежния пол към проблема, в резултат на което да се постигнат ранно диагностициране и лечение на болестта. Комплексният онкологичен център- Бургас ще постави началото и на първия в България.

За нас в КОЦ – Бургас борбата с тази и много други карциномни локализации е мисия и отново ще се обединим заедно.

Бялата лястовица не е просто инициатива това е мисията на целия екип на КОЦ – Бургас!

The post Месец октомври отново е в розово и с панделка! appeared first on zonaburgas.bg.

Вашият коментар

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!