BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Арт ателие” и „Миро мюзик” представят Христо Шопов и Лилия Маравиля във „Всяка година по същото време“

+

Втора част на хитовата постановка „Догодина по същото време“ по Бърнард Слейд е поредният съвместен проект с участието на Христо Шопов и Лилия Маравиля. Режисьор е Георги Михалков, преводът е на  проф. Андрей Аврамов, костюмография – Петър Митев, а сценографията е на  Антония Попова.

Майсторската игра на актьорите завладява театралната публика още в първата част на продукцията – „Догодина по същото време“ – пиеса по сценарий на блестящия драматург Бърнард Слейд. Препълнените зали, при над 100 представления на родна сцена, бурните аплодисменти и широкия медиен отзвук ни мотивираха да поставим и естественото драматургично продължение на пиесата -„Всяка година по същото време“. В нея, актьорите продължават завидната си творческа симбиоза, за да разкрият, чрез героите си – Джордж и Дорис, тайните на трогателна любов, неподвластна на житейските обстоятелства! Прекрасният превод е дело на проф.Андрей Аврамов. Режисьорът – Георги Михалков успява интуитивно да изгради образите по най-добрия начин и заедно с целия екип да подари на публиката един очакван и незабравим спектакъл, който вярваме, ще има същия изключителен успех! „Всяка година по същото време“ е пиеса, която рисува история с палитрата на всички човешки емоции и състояния. Чувствен и забавен диалог за неизбежните лутания между удобните самоизмами и отрезвяващите истини. За онзи етап, в които изпитваш нужда да осмислиш пропуснатите възможности и да се отдадеш на неосъществените идеи, заедно с някой, който те обича и подкрепя! За моментите, в които бързаш да прекосиш пустинята на неполучените отговори и да изкачиш своя личен Еверест. Най-голямото щастие е да осъзнаеш, че любовта е единственият правилен житейски път!

Постановката ще се играе на 6.03.2020 г. от 19ч. в зала ДНА / Военен клуб/ Бургас. Билети вече се продават в билетен център „ Часовника” / пред хотел България/.

 За повече информация и резервации тел. 0894/898-098-Маруся Русева –организатор / Арт ателие/

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!