BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бивш областен управител повежда листата на Жан Виденов в Бургас

Истината за социалната идея е в левия съюз, обяви Павел Маринов при регистрацията в РИК-Бургас

„Ще видим какво ще направим на предстоящите парламентарни избори, но няма да спрем с тях“. Това обяви водачът на партия „Ляв съюз за чиста и свята република“ за Бургаско Павел Маринов.

Понастоящем местният политик е общински съветник. Той бе избран от листата на БСП, но напусна партията и се присъедини към новия политически проект, чиито организационен секретар е бившият премиер Жан Виденов.

20 са кандидатите за депутати. Сред тях се открояват имената на бившия депутат от БСП Димитър Стоянов и Женя Илиева, която бе водач на листата на партия „Възраждане на Отечеството“ на изборите в началото на април. Другите кандидати за народни представители са Диляна Русева, която е асистент в БСУ, Иво Узунов, Росица Иванова.

„Истината за социалната идея е в левия съюз-за бъдещето на България и за честните избори. Ще видим какво ще постигнем с тези избори, но няма да спрем с тях. В листата имаме повече млади хора, представители от различни съсловия, професии, както и бивши членове на БСП.

Стремим се да дадем възможност на всички, които имат социално мислене, отношение към истинската лява идея в България, да намерят място в политическия спектър, да могат да участват пряко в изборите и да продължат да го правят в бъдеще“, обяви Маринов.

Той и съпартийците му се регистрираха за изборите в РИК-Бургас в късния следобед. Припомняме, че преди години Павел Маринов бе кандидат за кмет на Бургас, областен управител и председател на БСП-Бургас.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!