BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бургазлия се пита „как може да се изкъпеш и да сложиш мръсното бельо“

Сигнал до редакцията на BurgasNews показва недовършен тротоар. Мястото е между спирките до бл. 55 в ж.к. Славейков. Сигналът е изпратен от бургаски гражданин.

Той недоумява как може да се остави недовършена работа и заостря внимание на това, че мястото е опасно за преминаване на на колички.

„Реших да изпратя сигнал за недовършен тротоар. Вече няколко месеца, след направен много добър ремонт на тротоар, е оставено недовършен място, незнайно защо. Това е все едно да се изкъпеш и да си обуеш пак мръсното бельо. Това затруднява преминаването с инвалидни и детски колички. Не разбирам причината за това. Въпросното място се намира между старата и новата спирка на бл 55 в жк. Славейков. До подлеза. Изпращам и снимки за абсурдна ситуация“, сигнализира бургазлията.

Публикуваме сигнала си се надяваме, че чрез медиите той ще стигне до компетентните органи.

Материалът Бургазлия се пита „как може да се изкъпеш и да сложиш мръсното бельо“ е публикуван за пръв път на Новини от Бургас.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!