BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Бургас Рън раздвижва града за втора поредна година

В Европейската седмица на мобилността първият за страната ни бегачески фестивал Бургас Рън отново ще представи чрез редица активности движението в различните му проявления и форми.

На 22-ри септември зоната около Пантеона в Бургас ще се превърне в притегателна точка за всички, които желаят да научат малко повече за алтернативното предвиждане чрез открити тренировки, форумна част с лекции и разнообразни активности. Любителите на уличното изкуство, на йога, скейт, ролери и брейк танците също ще открият своето място на събитието.

Разбира се, още помним колко усмивки и радост предизвика бягането за деца и родители с бебешки колички, затова в програмата на Бургас Рън отново ще присъства тематичното детско бягане, както и 5-километрова дистанция. В рамките на една обиколка ще можете да разгледате някои от най-емблематичните места в града, като бягането стартира от Пантеона и преминава през пл. Св.Св. Кирил и Методий, жп гарата, Морското казино, Експо център Флора и отново завършва на Пантеона.

Тази година входът за събитието отново е свободен. Бургас Рън се осъществява благодарение и с подкрепата на Община Бургас.

Стотици вече застанаха на старта през 2018 г. Не пропускайте възможността да се включите в своеобразния празник на движението – Бургас Рън 2019. 

Може да се регистрирате за бяганията от тук:

The post Бургас Рън раздвижва града за втора поредна година appeared first on zonaburgas.bg.

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!