BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Васил Божков предложи на Слави общи листи, Трифонов отказа

Партията на бизнесмена „Българско лято“ не бе регистрирана за изборите

„Много от целите на Българско лято и ПП”Има такъв народ” съвпадат. Политиките също. Предлагаме участие с общи листи на избори 2021. Слави, ако наистина искаш да спасим България – да се обединим“

С това предложение излезе в социалната мрежа Facebook бизнесменът Васил Божков, който е подсъдим и поради тази причина се намира в Дубай. С него Божков поиска Слави Трифонов и партията му „Има такъв народ“ да включат неговите хора в листите си.

Партията на бизнесмена „Българско лято“ не бе регистрирана за изборите, след като Coфийcкaтa гpaдcкa пpoкypaтypa оспори peшeниeтo нa Cофийския градски съд за peгиcтpация нa пapтиятa на бившия собственик на Левски и така формацията не успя да се регистрира за изборите.

Реакцията на Трифонов не закъсня и той отговори на Божков също в своя профил във Facebook.

„Още на 30 ноември аз заявих, че партия “Има такъв народ” ще се яви самостоятелно на изборите. Аз съм последователен човек и правя това, което съм казал.“, бе отговорът на шоумена.

Източник: Днес.бг

Снимка: kanal3

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!