BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Веселушко” в Бургас става детска градина на изкуствата

Детска градина на изкуствата ще радва малки и по-големи от тази година в „Изгрев”. „Веселушко” е една от най-предпочитаните забавачки в бургаския комплекс от години. С началото на новата учебна година преподавателите ще подготвят децата, които имат сериозен интерес към различните изкуства.

Така например след време малчуганите, изучаващи музика, хореография и акьорско майсторство, ще могат да се реализират в по-специфичните за това учебни заведения.

Днес учебната година в детската градина започна при спазване на всички противоепидемични мерки, съобщи за екипа ни директорът на „Веселушко” Дияна Ганева.

Официален гост на откриването на учебната 2020-2021г. бе Веселина Таралова- директор на Дирекция „образование и демографски въпроси“, която поздрави децата и учителската колегия.

Директорът на градината пожела на учителите здраве, търпение и успехи в отговорната мисия да водят децата по пътя на знанието и духовността. Пожела на децата, играейки да изграждат умения, приятелства и да открият големия свят.

Източник: gramofona.com

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!