BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Вижте кои зодии са кармично свързани помежду си

Астролозите знаят защо между някои членове от зодиакалния кръг се създават специални отношения. Те обясняват, че има три вида енергия, които разделят всички знаци от зодиака на сектори.

Кардинална енергия – Овен, Рак, Везни, Козирог

Тази енергия предполага съществуването на огромен потенциал в представителите на четирите зодии. Всеки от тях има своя собствена цел, в която достига до съвършенство.

Овните са директни личности, но поради факта, че дават всичко от себе си, за да постигнат целите си, те често се уморяват. Те се нуждаят от помощ, за да попълнят енергията си.

Раци – тези хора са готови на всичко заради близките си. Те мечтаят за тихо гнездо, затова използват всичките си сили, за да го оборудват. По време на процеса те могат да демонстрират силата на своята амбиция и независимост.

Везните са родени дипломати. Те могат да установят контакти с всякакви хора, поради което са идеални за работа в екип. Винаги ще има много влиятелни личности.

Козирозите са упорити и са готови да вървят към целта си дори с малки стъпки. Те обаче не знаят как да дадат всичко от себе си, така че движението напред често отнема твърде много време.

Фиксирана енергия – Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Хората с тази енергия с години могат да се подготвят за решителен скок, натрупвайки сила. Това са инертни, но много енергични знаци, които не са готови да се откажат от своите принципи.

Телец – те се опитват по най-добрия начин да трупат и увеличават богатството си. По принцип това са спокойни хора, но в трудна ситуация те моментално се събират и правят чудеса с работоспособността си.

Лъв, царете на астрологичния кръг, дори няма да помислят да губят време за глупости: за тях е важно да се докажат и да покажат на всички таланта си. Докато работят, те създават връзки и винаги получават подкрепата на покровители.

Скорпионите са идеални за трансформация и знаят как бързо да променят ситуацията в своя полза, дори по болезнен начин за другите. Астролозите ги сравняват с птицата Феникс – те винаги се прераждат след неуспехи.

Водолеите са генератори на интересни идеи. Те се характеризират със системно мислене, те измислят всички ходове предварително и не се страхуват да се втурват във водовъртежа. Благодарение на завидната си отдаденост те винаги получават окончателната награда, пише Elle .

Променлива енергия – Близнаци, Дева, Стрелец, Риби

Тези знаци са истински хамелеони. Смята се, че именно сред тях са повечето заможни хора и предприемачи, които „миришат“ на печеливши проекти.

Близнаците винаги са наясно с всичко. Те знаят как да получават информация отвсякъде и са отлични анализатори и съветници.

Деви – обмисляте живота си в продължение на години, работейки за постигане на целите си. Правилната посока ви помага за отличната адаптация към сложността.

Стрелците са добри ученици и могат да схванат основното. С нужната подготовка те стават добри мениджъри и са идеални за настойници.

Рибите имат добра интуиция и често са фини психолози. Те винаги отлично разбират емоционалното настроение на събеседника и знаят как да използват неговото състояние за тяхно добро.

Източник: profile.ru

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!